Happy in my room with a...

bottle of white wine. Got stars in my eyes cuz i'll have a good time. Yes. Nu drar jag. Ta det lugnt ikväll mina vänner. Jag litar på er!



Dramarep

Dagens ungdommar får aldrig vara lediga. Idag stack vi till dramasalen för att repa hela dagen. Premiären är ju på söndag så det brinner i knutarna förstår ni. Vet inte riktigt vad jag tycker om den här föreställningen. Jag gillar den egentligen och energin som ligger i luften runt omkring, men vill bara att tiden ska gå snabbt nu så vi får den gjord. Tråkigt att tycka så med tanke på att det blir vår sista pjäs tillsammans innan livet kommer emellan.


hatar kletigt dramasmink, men man måste ha det för att förstärka sigsjälv och för ljuset lägger sig bättre i facet då.

nej, peppheten är inte så hög...men ikväll är det party.

om dessa var mina föräldrar

Jag har ingen aning om varför, men nu har massa frågat mig vilka jag anser vara världens snyggaste människor. Antar att ni menar en hona och en hane. Så voila. Tänk om dessa två hade träffats för 20 år sedan och fortplantat sig , fattar ni hur snygg man hade varit då om det var man själv som klämts ut? Antagligen så snygg att det hade blivit ett handikapp. Jag tror jag hade kunnat leva med det. Får lite ångest när jag tittar på bilderna. Jag ska med med bli snygg. Ytligt, men tyvärr så fungerar denna värld så.



Lindsay Lohan, Jon Kortajarena

Lite smuts, lite rufs. Det gillar vi. Om min mormor hade sett dessa bilder hade hon sagt, "Men Tobias, de ser ju inte ens glada ut på bilderna".

 


glassigt

Det är någonting med samer och glass. Vi bara häver i oss. Min syrra brukar käka MER än ett 2 Liter glasspaket framför Tv:n. Galet. Kanske är för att det är kallt och isigt. Jag har själv precis syndat och frossat. Pinsamt, men jag sitter här och har fastnat lite framför Glamourama. Älskar Petra, dör när hon öppnar käften. Jag vill liksom spara henne i en liten burk och ta fram henne när jag har tråkigt. Tror jag är lite kär i henne. Nej nu blir det ett till avsnitt toppat med chokladsås!




homosapiens är vi allihopa

Ligger djupt i skinnsoffan, begraven under en filt och underhåller mig med WebTv. Har en sån dag då man inte orkar göra något. Vill inte göra något. Istället blir det att jag ligger och tänker istället, överanalyserar och ältar. Hatar sånt egentligen. Men det är ju som att titta på ett dött djur. Man vill inte, men man måste.

Då slår det mig. Varför är alltid den förbjudna frukten godast? Varför vill man alltid ha den man inte kan få eller som är upptagen? Varför är det godaste onyttigt? Varför gör man en sak fast menar en annan? Varför mår man dåligt när man egentligen kan välja att må bra? Varför gör man det som är fel när man har chansen att göra rätt? Varför beter vi oss som pussys när det bor ett lejon inom oss? Jag har tyvärr inget annat svar än det att vi är bara människor och alla är vi precis lika dumma i huvudet.



Shut up and listen!



Det här är ju så bra så att jag vill slå någon...typ avreagera mig.


när jag blir stor...

Är så himla taggad just nu. Måste gå och duscha för jag blev så upphetsad här. Jag tror jag har en framtid i alla fall. Om alla de planer jag redan har skiter sig så tror jag att jag ska utbilda mig. Ja, ni hörde rätt. Utbilda mig var det. Men det finns så mycket jag vill göra i livet, hur ska man hinna innan ens bäst före datum har gått ut? Det senaste är i alla fall att jag vill läsa pr och marknadsföring. Förstår ni hur roligt det skulle vara? Jag vet en som marknadsför lypsylet med mangosmak, haha. Köp det! Några andra saker jag ska kunna läsa upp från mitt CV om 40 år är, personal, redaktör, nattklubbschef, programledare, journalist, producent, mitt egna skivbolag och butiksbiträde + att jag ska skicka med en liten EP med några av mina electropoplåtar. Blanda det med ett säljande personligtbrev som skulle få vilken reklamannons som helst att blekna bredvid, så ska det kanske gå vägen...




Dansar lite...

Jag dansar lite på mitt rum nu för jag har ingenting att göra. Pinsamt? Ja brutalt. Hoppas att grannarna ser mig och rycks med. Den här låten är the soundrack of my life och man kan äta till den, sova till den, para sig till den, dansa till den, hugga ved till den och massa andra roliga saker. Den Dj:n som spelar denna låten när jag är ute ska jag bli kär i och gifta mig med. Jag är nog bara sovit 4 timmar inatt tror jag...eller har jag det?





igår






Igårkväll var en mycket händelserikkväll måste jag säga. Solen sken och vi satt på pustervik och lekte viskleken. Sedan turnerade vi runt bland alla festligheter som järntorget bjöd på. Tur att kryckan har ett sånt bra jobb så att vi kunde ta en paus i festandet och gå till kontoret för att fika lite.

Nästa morgon blev jag avsläppt vid korsvägen. Tänkte jag skulle tillfredställa min äventyrliga sida. Min plan var att hoppa på första bästa buss jag såg för att se vart jag hamna...och shit asså. Är det sovjet vi bor i eller?

busy

Mitt internet kommer inte att  fungera senare så om ni vill mig något, så har jag ju en telephone.



On the radio





Jucie och fralla med ost!

torsdag

Igår spenderades det pengar... Efter skolans hemska nationella prov och bajs åkte jag ner till staden. Shoppade loss som hon den där Ullaredtanten som nu blir mobbad av byn. Whyred har utförsäljning i en av deras butiker så skynda skynda! Mötte även upp Ulrika som jag hängde med. Planen var att dra till Pustervik på kvällen eller till något av alla de events, men det liksom sket sig. Jaja, nu har helgen börjat i alla fall!

 

London!

Har jag några haters förresten? Vore roligt att veta, kommentera i så fall!

Helt spontant bestämmde vi oss för att åka till London i juni. Vi ska leva livet och påminna oss själva om åldern på våra leg. Jag hoppas jag springer på Pete Doherty och Lindsay, vi är som gjorda för varandra. Det sjuka är att jag hörde precis att Johan Palm (ja, den lille späda idolkillen) festar loss i London med just Pete. eh? Sist jag träffade Johan satt vi och åt pepparkakor och drack cola. Vad hände där liksom? Eller vad hände med mig liksom? Är det någon som har bra tips på vart man ska shoppa, vad man ska se/göra och såklart vart ska man gå ut när det blir natta?


stelt.


Manus

Fick hem ett manus idag för en film de eventuellt vill att jag ska medverka i som en av huvudrollsinnehavarna. Ska läsa genom det nu för att se om det är något att sälja min själ till. Fast först toastmackor och honungsmjölk!
Claro!



Jag om 40 år. Hot!


Bonjour!



Jag älskar att bara sitta och stoppa i mig mat och vin tillsammans med massa trevliga människor. Men när man gör det flera dagar i rad ( i massa timmar) och dessutom inte kan sova på natten, kan det bli lite för mycket. Idag kom det lite trevliga gäster hit och vi frossade i oss som vanligt. Plötsligt sköljer tröttheten över mig och jag nickar till, som en gammal pensionär. Inte bara en gång heller. Nej, jag somnar sittandes. Förstår ni vad töntigt, vad förudmjukande! Sitta där och sova...Så jag sprang in på mitt rum och la mig på sängen i 2 minuter för att få min skönhetssömn. Det funkade i alla fall. Kände mig som en dopad partydrickare efteråt.

Såg precis på Bella Tyra show med. Kom på hur mycket jag älskar Blondinbella, haha. Jag tror jag är lite kär i henne. Men säg inte det.

Maria montazamis blogg

Ja, hon har en egen blogg. Tryck HÄÄÄR.


Ett mystiskt brev



När jag kom hem efter skolan i fredags låg det ett brev på golvet. Fick lite panik (En gång var det ju någon som fick sin mammas tunga hemskickat i ett paket) Jag tänkte snabbt igenom vilka vänner/fiender jag har. Som tur behövde jag inte oroa mig. Det var en liten födelsedagspresent från en "hemlig" mystisk avsändare. Tack än en gång :)



Kelis "nya"



Alltså. Jag visste inte ens att Kelis hade släppt denna låten. Den har nog mest spelats på klubbar. Hon har heeelt ändrat stil och det är David Guetta som producerat denna singeln, Acapella. Den växer för varje gång man hör den. Tänker att den antagligen handlar om hennes barn hon födde för ett tag sedan. Det är verkligen alltid så att efter någon har fått barn ändrar den helt stil, klipper av sig hårt eller färgar det brunt. Stod och svettades till henne på Way Out West för något år sedan, äckligt bra. Skivan kommer 7 maj.


Min födelsedag!

Jag vaknade upp idag och var ett helt år äldre. Mitt sista år som tonåring. Åldern som jag inte får någon fördel av, förutom skrumpigare lever och ett tröttare hjärta. Jag pratar om 19. Nu är jag 19 år! Grattis till mig!




sista dagen som 18åring


Maria gör vad Maria kan bäst!

Efter alla om och men blev det jag och Maria som drog ner till stan. Vi vandrade längs Magasinsgatan (Håkan lol) tills vi slog oss till ro vid ett mysigt ställe där vi satt och disskutera livet och vår framtid. Moget. Dricka vin, ja det kan vi allt! Hur ska det gå för oss nu när vi kastar oss ut i livets dödliga vågor? Tur att jag redan har haft min 20årskris. Nu kan det bara bli bättre liksom.


bye bye

Totaländrade planer i sista sekund. Nu drar jag till sommarens stad och tar lite snacks i flytande form.  Slutar på lkohol, gissa ordet! Det är wannabe sommar ute och det ska man såklart utnyttja. Vi ses ikväll igen!


150410



Det är inte lätt att vara student nu för tiden, känns som att jag kommer sluta som förtidspensionär om det ska fortsätta såhär. Men nu är det nästan helg i alla fall. Fredagar betyder ju ledighet för min del - även om vi just imorgon ska repa massa på dagen. Håller på att städa för fullt och fixa i mina stökiga garderober. Ut med det gamla och in med det nya! Nej, nu måste jag fixa lite planering inför mitt lilla födelsedagskalas som jag ska ha på söndag...


I forgot to tell you...

..om min galna fredag! Taxi taxi. Nej, men efter att jag först pinat mig själv med att traggla in skolgrejer i mitt stackars huvud ute i värmen, satte jag mig på en buss ner till Mussis studentlya. Först var det planerat en liten lugn kväll med ett glas någonstans (he, som om vi skulle hålla oss till ett), men ryktet spred sig och fler joinade. Till slut var vi 4 pojkar som begav oss ut i natten och festade (Inte fistade som stackarna på järntorget fasade)

Tyvärr glömde jag kvar kameran på altanen...

Vi tänkte vi skulle pröva på Haket eftersom jag var den enda erfarna som hängt där tidigare. Andreas var chokad över de billiga priserna.

Groteskt kort, fattar inte varför jag ens lägger upp det. Kul att jag alltid är blekast...Men jag har ju något att skylla på i alla fall.

Ofta vi åker taxi mellan klubbarna. High life. Stackars taxigubben...han kan inte haft det lätt, höjde musiken rejält för att slippa höra oss.

 


Janet Jackson

Idag känner jag mig som Janet Jackson. Vet inte riktigt varför, men det bara känns som om hon har flugit in i mig och gjort mig besatt av någon demon. Janet Jackson liksom. Min bror är lite konstig med.


Snart är det dags!

Dog idag när jag hämtade ut min studentmössa. Sjukt. Det är liksom bara 7 veckor kvar tills jag ska festa loss på ett flak, skrika mig hes och spilla champagne över min späda samekropp!


Tyvärr tror jag mössan kanske är lite för stor men äsch.. orkar inte skicka tillbaka och hålla på.


what's new?

Jag är en sucker för blazers som man rullar upp lite lätt och har som en vår/sommar/höst jacka. Så idag utförde jag och Maria min favoritsport- åka till Martas, en riktigt bra secondhand affär här i knarkis, och gå loss. Det finns så mycket coola gamla grejer gömda i secondhandbutikerna och man hittar nästan alltid någonting. Dessutom kostar allt där 30-60 kr. Paradiset?





Fick tag i en marinblå ball blaaaazzeeer. ka-chiing!


ADIDAS

Crazyness.



Dör lite av jackan på understa bilden.


11 april, 2010

Jag och pappa same åkte ut till marstrand idag och göttade oss i solen. Vi käka kolhydrater och gick den där mysiga vandringen vid havet. Mysigt helt enkelt. Sen slog det mig vad sällan jag faktiskt hittar på saker med mina föräldrar nu för tiden, dessutom flyttar jag till hösten och då blir det ju never more liksom.





Lördag

Efter att ha vaknat upp i en studentlägenhet och skrytit om vår stad för den exotiska stockholmaren blev det dags för mig att ännu en gång sätta min stackars rumpa på det nerkissade bussätet. Den här gången åkte jag till min vän kryckan som bor mitt i knarkis (stenungsund). Vi kände oss otroligt mogna när vi faktiskt stekte egen mat med hjälp av stekpannor och sånt käckt.






Visste ni att...

...Man måste gå 2 km för att få bort fettet från 4 salta jordnötter.

...Det tar 24 timmar för kroppen att göra sig av med alkoholen från en lättöl. ( R.I.P levern)




God morgon!

Ja, som ni ser blev jag uttråkad inatt och gjorde om min blogg, hehe. Kommer säkert plastikoperera den snart igen. Men vad händer idag? Det är ju rena sommaren ute. Ska sätta mig på altanen och fixa lite skolgrejer. Stackars mig.


lets fika

Idag kände jag för att låtsas som att jag inte alls måste plugga till dödsveckan nästa vecka. Så jag tog mitt pick och pack och drog ner till stan där jag träffade Mussi. Vi hade sightseeing i stan och hamnade tillslut på ett exotiskt fik. (är det ens ett ord?)


KUL att min buss inte kom så jag fick stå alldeles ensam i skogen...


Chokladbolls-Mussi njuter av sitt te.

brosser les dents



Nu ska jag göra kväll här hemma. Jag kan inte gå och lägga mig tidigt, vet inte hur man gör. Innan jag somnar måste jag se Anna Anka söker assistent, så ska lägga mig med min partner - laptopen nu och mysa lite.

Jag vill ha en fin och rolig design & header och allt men vet inte hur man gör. Äger inte ens ett photoshop. Ingen frivillig som vill ställa upp för en stackars pojke i en stad (by) där alla knarkar och som har högst antal aborter per år i landet? Jag fyller ju faktiskt år om mindre än två veckor. Ett solarium skulle jag också behöva. Dumma samegener. God natt!



ibland är det bra att slå i huvudet

Sitter hemma hos Ullis nu. Den stackarn'.. Hon öppnade kylskåpet, som det stod fullt med orientalisk föda på. Hon böjer sig längst ner..och vad händer? Jo, en fet glasburk ramlar ner i huvudet på henne och lämnar efter sig en mini-mount-everest bula. Det skriks och gråts till hon tänker, "Fast nu kanske det ser ut som jag har mer volym i håret" och så känns det genast lite bättre. Det märks att vi är syskon. Nu ska vi fira att vi lever och gå ut och käka och smutta på en öl någonstans i staden. Ha en trevlig lilllördag!



Syster till höger... Är vi lika?



Spotifylista

Jag ska alldeles strax dra ner till stan för att få min plånbok att banta lite och få mig själv lite lyckligare, så jag tänkte att jag lägger upp min nuvarande bästa vän - spotifylistan som ni kan leka med under dagen. Hur klarade sig mänskligheten innan spotify fanns? Hur bar vi oss åt? Jag minns faktiskt inte... klicka  HÄR eller HÄR.




NO sugar added



Jag fick en fråga nyss, om jag har gjort något ingrepp på mig själv. Botox, restylane eller whatever.  Jag fick mig ett gott skratt i all fall. Såklart har jag inte gjort det...än. Nej, men man vet ju inte hur man är när man är 50. Jag kanske blir en sån som vill vara 20 hela livet. Men jag är i alla fall au naturel, eller som jag brukar säga. NO SUGAR ADDED!

Nu har jag masa saker att fixa så ska sätta igång. Ska dra till stan imorgon. Är där varje dag känns det som, men jag gillar att åka buss så jag like it. Pengar väntar på att få bli använda. Kläder väntar på att bli köpta. Vad lägger ni pengar på? Brutalt men egentligen används mest pengarna till kläder och sprit. Men man måste ju leva nu med, man kan inte alltid tänka att om 5 år ska jag vara lycklig och använda dessa sparade pengar.

saltholmen






I sommar kommer jag antagligen bosätta mig vid saltholmen. Perfekt att jag ska jobba nere i stan med. Ska sätta upp ett litet tält, eller kåta kanske passar bättre. Där ska jag bo. Ni kan komma och hälsa på om ni vill. Förresten, om någon vet att det kommer bli en lägenhet ledig för uthyrning i höst så kan ni ju slå en pling. Eller skriva ett litet roligt mail.

Jag och Ullis i sommras...


nu är det måndagsmys...

Jag har varit på äventyr i Borås. Min mormor bor i djurparken så det har varit helt djuriskt. höhö. En schimpans slet nästan av mitt face, men vi hann avliva den. Det är alltid lika spännande att komma hem till min mors mor. Hon är nämnligen en sjukt grym konstnär så hon brukar visa upp hennes senaste verk. Dessutom är hon designer och har alltid något nytt på gång. Som om det inte räckte lagar hon världens godaste mat (varför ärvde jag inte det? vet knappt vilken som är osthyveln) Tur är det i alla fall att man inte har det som syrrans pojkvän som måste böta 1000kr i jobbet per kilo han går upp. Oj.


Vet ni VAAa? (låter som tjorven) Jag ska langa en ny spotifylista snart. Bra va?
Nu ska jag dega framför andra avenyn - pinsamt. Men jag följer det.


a little more personal. eller no life.

Höger/vänsterhänt: Höger hand höger fot.
Humör just nu: Övertrött och känner mig lite hög nästan.
Favoritgodis: chips, salt, surt, sånna där rosa-gröna och de där röda med lakrits i. ja ni vet?
Kläder just nu: pjymasbyxor med en serie på och hoodie.
Musik just nu: Counting Crowse
Sommarplaner: Jag ska tjäna fett med cash. Jobba. Leva som en 19åring. Festivaler.
Hur många kuddar sover du med: 1,2,3.. fast bara två på höjden.
Spelar du nåt instrument: Ångest, skulle fortsatt men spelar lite gitarr och piano.
Morgon- eller nattmänniska: nightowl
Bio eller promenad: Dum fråga. Bio.
Är du kittlig: Ja det är jag men jag lurat alla att det har vuxitbort så ingen trackar mig längre.
Snarkar du: jag tror det tyvärr. Förlåt alla ni som inte vågat säga till mig. Fast det är inte så högt tror jag.
Stjärntecken: Vädur. Jag som alltid trodde man menade  kanin och ingen töntig get.
Äckligaste insekten: Säg en som inte är äcklig?!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Åhhh, jag vill flyga eller göra mig osynlig. eller den när man kan förvandla sig till vem eller vad som helst.
Vad vill du jobba som? Personal. nej men programledare vore kul.
Stökigt eller välstädat? Nej jag är faktiskt en ordentlig pojke. Jag har typ alltid städat. Plus lite kläder överallt.
Hur många hamstrar har du haft: 3. Fast i familjen hade vi 8. Alla förutom en fick möta tragiska öden. En svalde sina framtäder, en ramlade ner för trappan, en annan blev stek i solen (den var inte min!) en blev klämd under hamsterhjulet och en annan fick cancer i livmodern :(
Kan du gå ner i spagat: Ofta jag inte skulle kunna det. Jag är same. Hallå?
Vem sov du över hos senast: Det måste vart Mussi.
Vem sov över hos dig senast: oj.. hmm. Ullis?
Sjunger du i duschen: Alltid!
Hur länge sov du inatt: 8 timmar tror jag.
Vad heter du just nu på msn: Tobias
Hur många syskon: 4
Kär i någon just nu? Näääää
Varför? Men ge mig någon då!
Känner du någon som heter likadant som dig? haha nej faktiskt inte.
Morgontrött? Jaaa!
När är du född?: 1991 17 april. Det är om två veckor typ.
Var bor du?: Stenungsund typ. Eller Knarkis som jag så fint kallar det.
Var vill du bo?: Utomlands. Eller New York tror jag. Annars får det bli Göteborg eller La capital.
Nuvarande hårfärg?: Brownie
Riktiga hårfärg?: Brownie
Ögonfärg?: Grönblå-
Vad läser du för bok nu?: Jag läser inte böcker.
Vill du ha barn?: jag ska 6-7 stycken.
Vad ska dom heta? Tetris, gameboy, synth.
Hur många converse allstarskor äger du?: Hm...4 eller 5 tror jag.
Brukar du vara osminkad i skolan?: ALDRIG! dör hellre.

Helgen är räddad! Nu har ni något att läsa...


we just like to party, like to p-p-p-party




KRÄJSY

I Fredags var det lekdags hos Rebekka. Vi kallar det kvalitétstid. Rebekka panikrökte på en regnig balkong. Anna lekte framför chatroulette med egyptiska pojkar och jag drack.




Sedan bar det iväg på buss 515 till gammlestan' och underground. En än gång kom vi levande där ifrån...



Aj Aj!

Nu ska jag dra iväg till min hagga nere i stan. Hon bjuder på middag och sen ska vi ut och leka i natten i läskiga gammelstan'. (Hoppas inte ravearna är där) Blir nog inte så sent eftersom jag måste ta Bondebussen hem till landet. Ha en trevlig kväll och gör inget som jag inte skulle göra. Ses vi ikväll?



kom alla mina små kycklingar...

Jag tänkte dela med mig av ett litet tips till alla er som missbrukar godis under denna högtid. Man kan kanske tro att jag blivit hjärntvättad av en viktväktar-sekt-ledare men nej, jag bara hoppar färgämnena och lössen iår tror jag. därför kan ni göra som jag brukar göra. Lyssna och lär. Överallt kan man just nu gissa hur mycket påskägget väger i mataffären och vinna en fet påse med delikatesser. Men varför ska man gissa när man kan veta? Så jag brukar knycka ägget, springa som om stenungsundspedofilen var efter mig, och väga det. ICA-tanterna är ändå för utbrända för att bry sig. Belöningen för min hjälteinsats får jag när de sätter upp en stor lapp bredvid med de vackra orden, Tobias Sikström var den enda som gissade rätt. Oh snap.



Varför har djuret pungen i ansiktet? ehh...


RSS 2.0