KE$HA's nya



Kesha har precis släppt sin nya video "Blah Blah Blah" Vad tycks?

oh no!

Please no. Något jag brukar göra när jag har tråkigt är att ta med laptopen till sängen och lägga mig för att snoka och kolla igenom mina vänners facebooksidor och kort i hopp om att hitta något smaskigt. MEN vad är det jag hör? Min värld faller samman. Ska de införa en sån grej så att man ser vilka som har vart inne på ens sida? Då faller ju hela konceptet med sidan (mitt i alla fall)...nej får starta någon motgrupp. Såhär kan vi inte ha det. Am I right Am I right?


clocks

Shit jag har säkert gått upp 9kg sedan jag satt här sist, men det är mysigt... Mammas kalas idag blev väldig lyckat och var sjukt kul. Men nu när allt är slut och alla har gått hem så känner jag mig lite som Elin i fucking åmål. "Jaha, nu då? Men Åhhhh jag vill knarka!" Fast det vill jag ju inte, men jag vill ut och hitta på något kul i natten. Min ekonomi kommer inte ligga på topp när jag har skaffat mig en central lägenhet. Fast vart? Stockholm-Göteborg? Göteborg-Stockholm? På senare tid har jag börjat gilla Göteborg mycket mer, så det kanske blir min stad ändå. Vart ska man bo egentligen? Tänk en lägenhet högt uppe på ett berg med stora fönster ner över stan. Så sitter man där när det är mörkt ute och hela staden är upplyst...


heartbeats

Nu är man hemkommen från en dag på stan och hos syster. Det var väldigt längesedan jag gick så länge så att min rygg pajja. Nej men den fick lite ont. Anledning till åldersnojja igen kanske? Min mamma fyller år imorgon så jag köpte ett litet fint paket också. Jag hoppas på en stor tårta imorgon för jag känner suget. Ullis bjöd i alla fall på god middag och en mysig kväll.



mina rubriker är ofta på engelska och har inget med texten att göra

Natten är här och jag sitter vid datorn, ja allt är precis som vanligt. Idag kom jag på att jag skulle passa in i någon konstig fransk film. Eller i alla fall en rätt stor del utav mig. Jag skulle nog inte ens behöva gömma mig i en karaktär utan jag skulle kunna spela mig själv. Ni vet en sån film som inte har någon handling utan det bara visas små klipp från vardagen som är fylld av allt fast ingenting. Fast det är bara just nu eller ibland jag känner så, imorgon kommer jag verkligen inte tycka att jag passar in där. Men jag ska inte börja med något filosofiskt dravvel som jag lätt gör framåt kvällen. Kanske bäst att gå och lägga sig? Ha en fin natt allihopa. Imorgon blir det presentjackt för min del.





Min dator är full av bilder som får mig att vilja kunna sugas in i bilden och joina alla. Lite som när Grodan Boll och Kalle Stropp åker in genom diskettintaget i den där gamla filmen...


Beslutsångest

Jag har en fet beslutsångest som vanligt.. Det är så här att det är 100dagar kvar till studenten idag så det ska firas nere vid hamnen på ett ställe. Plus att vi har fått helg nu för de är rädda att skoltaket ska rasa in, haha. Soft! MEN jag ahr lite svårt för att gå på ett sånt fruktansvärt litet ställe där precis ALLA i skolan är och det är inavel dessutom.. jag borde även spara min stackars slantar... ska jag gå? haha Help me!


God Natt

Ja, nu är det natti natti dags. Har faktiskt haft en väldigt skön dag, då jag vart "ledig" idag, hehe.
Men imorgon blir det andra bullar när man ska tillbaka till skolan igen. Fast jag ska mest arbeta med pjäsen
hela dagen så det ska bli skoj. Sov gott och vakna torrt!


i wanna get naked, you're wasted.





hot mess



20:14



Jag är helt störd i huvudet. Varje gång jag köper kläder så köper jag nästan alltid fel storlek. Jag prövar det och allt men ofta är min storlek slut men så tänker jag, äsch..jag köper den ändå. Den var inte så dyr. När detta händer typ varje gång så har man ju inga kläder att ha tillslut. Plus att jag, speciellt när jag var yngre, tänker "men om jag går upp i vikt eller något så måste jag ju kunna ha det" Det håller ju inte. Då får man ju köpa nytt i så fall. Jaja, så jag ska i alla fall till min syster med en kasse och tvätta + torktumla och krympa massa kläder, haha.

P.s. Vill ni se en snygging med massa snygga bilder!? Ja, klart ni vill. Kolla in http://denizstrom.blogg.se/

Förresten. Hur ser ni min blogg design? För vissa hamnar zebran under texten och bilden. Det ska den inte nämnligen..hur ser den ut för er?

sometimes you're lucky

Jag älskar att gå på jakt här hemma efter kläder som mina äldre syskon har haft och lämnat kvar när de flyttade. Jag har fått tag i sjukt mycket grejer. Om det inte passar är det bara att sy om eller in. Det är liksom som en second hand butik här hemma. En annan sak som gynnar mig är när pappa går upp vikt för då får jag alla hans retro coola koftor. Kan det bli bättre?


En av mina favoritbyxor är dessa Ben Davis som jag hittade hemma och gjorde om. Sjukt sköna. Jag bor typ i dessa.


Mini Kling

Nu ligger det en liten stor bebis i mitt hus och sover. Hon andas högt och ger ifrån sig små ljud. Det är gulligt. Jag har varit en duktig farbor som lekt och lärt henne allt jag kan. Jag kommer nog inte få så mycket sömn inatt för tidigt imorgon kommer hon springa in i mitt rum, hoppa upp i min säng och ropa "biaaas". Mysigt. Ja, hon ser faktiskt ut som en mini version av Elin Kling.



jacket. icecream. autograph





Jag hatar faktiskt skolan just nu. Den står ivägen för min utbildning. Jag ska ändå inte läsa vidare (Nu tänker ni.. ja men i framtiden kommer du vilja det) Men nej! Det enda som jag kan tänka mig att läsa vidare till är något inom de estetiska inriktningarna och där är det ändå intagningsprov. Jag föddes inte för att leva mitt liv genom en bok.
Vad är era framtidsplaner?

 


I Found Them

Jag var tvungen att åka till stan igen. Känns som att det typ är det enda jag gör nu för tiden. Men jag hittade i alla fall de byxorna från weekday jag har letat efter men som alltid varit slut överallt. Rea dessutom. :) Ka-ching. Byxorna är ju ingen nyhet direkt. Jag är den mest beslutsångestfyllda människan på jorden tror jag... är det en sjukdom kanske? Eller ett handikapp i alla fall.



Hur leker din kväll sin lilla lek?


My dear foreigners

I know I got some readers from all around the world, so i got you the google translater. You
find it in the menu to the right. Haha. Enjoy :)

ARTFREAK






cobraormen

KE$HAWOOD

När jag ser denna känner jag bara. Varför sitter jag här?


Hello Hello

Ååååh, jag hatar blogg.se. Jag försökte komma in hela dagen igår men det gick inte... jaja.
Nu är jag tillbaka i alla fall. Det var dags för mig att träffa släkten på lille Hugos dop. Ett dygn senare satt
jag med syster Anna påväg till min kära konstnär och designer-mormor som har ett nytt projekt pågång..spännande. Vad har ni haft för er?




 


sundaymorning





Om en timma kommer Joel hit. Då ska han köra mig till lille Hugo som ska döpas idag.
Ta det lugnt idag!

teenagelife

Godkväll allesammans. Lördag igen. Det gillar vi. Igår var det ju som sagt Ponnyns födelsedag och vi var ute i stan. Det var fett mycket folk på Park Lane, för det var djungeltrummanfest med gratis inträde och dricka. Men vi ville inte köa så kryckan ringde Henrik Bergren från BD (som skulle spela) och han fixade in oss bakvägen. Chill. Vad gjorde ni?

Lyckan fortsatte idag när jag vaknade och det första som slog mig var, jag har inget att ha på mig imorgon. Så jag tog första bästa buss till stan och köpte massa fina kläder. Jag måste bara säga att varför har alltid den långa snubben på weekday så äckligt snygga kläder? vart hittar han allt egentligen...Tell me the secret.

Tips: T.o.m. 17 Feb är det 20% rabbat på valfria vara på H&M. Om man är smart så köper man inte allt på samma gång på samma ställe för då får man ju inte rabatt på allt.


Happy Birthday!

Idag fyller min ponny Anna år. Hela 19 år blir hon. Hur ska detta firas? Jo, ikväll ska vi bege oss ut i natten för att leva genom hennes sista födelsedag som tonåring.


sweet dreams

Det är dags för oss i Sverige att gå och nanna nu. Vem vet, detta kanske är din sista natt här på jorden. Tänk om du inte vaknar imorgon? Om du inte skulle göra det, vad är det då du skulle ångra att du aldrig gjorde? Något du kanske länge velat göra, men som aldrig blev av. Om du vaknar imorgon...ja då vet du vad du ska göra. Det kanske blir din sista chans.




jag saknar dig


junkie

I'm a junkie för ful-snygga grejer. Så fort jag ser något som är lite annorlunda, intressant och småkonstigt så måste jag köpa det. Oftast använder jag inte ens det jag köper utan de bara ligger någonstans, tänker att jag ska ha dem i framtiden, haha. Jag hittade min stackars korvformade väska lite skrynklig i garderoben...



Från weekday. Den är typ 1m lång eller längre haha...


dentiondefebruari

Hallo min kära vänner. Idag var en riktigt bra dag, hoppas jag i alla fall. Efter skolan drog jag ner till staden G för att söka lite jobb och lämna cv + såklart handla lite. Kläder hittade jag inga men hade turen att det var cheferna som arbetade idag så jag fick presentera mig & de sa att de skulle behöva personal framöver. Lucky me säger jag då. Fast jag är väldigt bra på att allt för ofta hoppas på alldeles för mkt. Har ni fixat jobb än?

Asta fyller år idag också
, min kära granne. Hon blir 87 så jag gick till henne när jag kom hem och åt tårta :)







Detta är min drog! vackert...


shirt, the world, hia hia





Jag fick en vision idag.


Boom Boom


I DONT THINK HE WAS LOOKING SO MUCH AT WHAT PEOPLE WERE DOING; HE WAS LOOKING AT WHAT A FEW PEOPLE WERE DOING THAT EVERYBODY SHOULD BE DOING.


Samernas nationaldag




Idag har vi samer nationaldag. Oh yes. Fast det är min pappa som typ är same. Vi har släkt i Jokkmok fast jag vet inte riktigt om de lever eller om de har blivit utrotade. Egentligen borde vi gå ut med renarna till fjällbäcken och dricka källvatten. Undra om det finns lika mycket fördommar om oss som det finns om religoner och andra folkslag.
Jag är ju faktiskt importerat kött!

Snoppeflicka

Snoppeflicka är mitt nya favoritord. Jag vet inte riktigt vad de betyder men jag har hittat på det själv och det är huvudsaken. Bli inte förvånad om jag när du minst anar det hoppar fram och säger snoppeflicka. Jag tycker att det är vackert.
Hur tolkar du ordet?


nu är det nu

Okej. Kan vi stanna och utvärdera lite?! Ska jag fylla 19 iår? 19! Det kanske inte är så gammalt, men jag får ändå åldersnojja. Var inte jag 15 precis? Jag var beroende av bilddagboken och körde moppe. Nu får jag kramp i leder, rynkor i facet och ryggskott är bara frukost. Jag förväntas att ha barn snart men har ingen att fortplanta mig med.

Idag är jag glad. Anna & Hugo var här och jag har plöjt igenom massa "Ugly Betty" avsnitt på denna underbara sidan. Jag älskar den serien, haha.


oooold photo.

Om någon är intresserad av att veta  så har jag en blåsa i munnen.



HAHA


dj, zebra, shirt





Hemmakväll ikväll, det var inte igår. Men mysigt för pappa har köpt massa chips.
Jag älskar zebror. Jag har funderat på får man ha de som husdjur? Det är ju ingen som har det? Tänk om man har ett eget litet skepp och sticker ner till savannen och hämtar hem en. Det får man väl? När jag blir rich and famous vet jag vart jag ska boka min första resa i alla fall! Vem är på?


hejhoppkanelsnopp

Shit vad skönt med fredag för jag har ingen som alls motivation för något som har med skolan att göra.
Jag vill sova på lektionen och bajsa på uppsatser just nu. Jag ska låtsas som att jag inte alls har ett viktigt avgörande prov nästa vecka. Inget jag rekommenderar. Gött med fredag idag. Det blir tyvärr ingen Maya här i Göteborg så jag får tänka om helt enkelt. Händer det något roligt ikväll? Ni säger väl till i så fall?

Jag förstår inte hur jag kan ha glömt bort att jag har ett nintendo gamecube med massa spel till som legat
och ruttnat i ett skåp här. Jag ska erövra den Mariovärlden jag aldrig klarade senast nu...



jag vill spara ut mitt hår lite igen till så som jag har på bilden, och nästa gång får det bli syster Ullis tur att klippa mig...


ett två tre fyra fem sex sju åtta



Hello Hello.
Jag har tänkt på en sak. Om jag dör, eller rättare sagt när jag dör så kommer det ju inte vara någon som skriver det här på min blogg så att ni får veta. Hur ska vi gå till väga?


we're just partypeople



Fanny

Gamla bilder från höstas någon gång...


GAGAGRAMMY

Jag dog när jag såg Gaga framträdande från inatt. She left me speechless. Ryser när jag ser det. 
Hon sjöng även en duett med Elton John (speechless + Your song) efter att hon blivit slängd i pop-fabrikens rejectlåda, där Elton legat sen några år tillbaka. haha.


Pokerface, Specchless & Your Song





RSS 2.0