kadonk

Är man verkligen helt säker på att hjärtat sitter på vänster sida? För jag misstänker att de kanske mixa runt ingredienserna när jag gjordes. Det bultar och trycker på höger sida och det är säkert något fel. Jag är lite hypokondrisk av mig så nu jag har intalat mig själv att jag har blivit sjuk. Jag vet inte hur lång tid jag har kvar, men vi får vänta och se med spänning helt enkelt. Den här helgen har vart craazzy, men jag tog mig levande ur den. Imorgon blir det besök på Göteborgsoperan där det ska snackas med dem lite... What are your plans?






Kommentarer
Postat av: Emma-a-a-a

känner igen mig, det brukar bulta och trycka och krampa och göra ont i hela bröstkorgen på mig ibland, jag gissar på att hjärtat mitt inte riktigt sitter fast, utan flyter runt som en och en annan guldfisk i en mörkertank :)

2010-03-28 @ 18:38:25
URL: http://emmabacks.blogg.se/
Postat av: Elin

hm sant, fast det värsta är nog folk som skrattar högt och fult. dock kan det ibland bidra till att biofilmen blir roligare ^^

2010-03-28 @ 18:42:44
URL: http://peejan.blogg.se/
Postat av: SARA.

snälla gå in och rösta här på min bikini http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nAqI7tSmdqv3VPbTIz7KxFix#bikiniGallery Då har jag chansen att bland annat kunna få komma till final och få denna designad :)

2010-03-28 @ 19:16:01
URL: http://gaddii.blogg.se/
Postat av: Jonas

Sv: Jamen då får du söka jobb i klädbutik vettja:D haha

Jamen va härligt!



Btw, man kan faktiskt ha hjärtat på höger sida;) om du nu inte visste de vill säga! tsss:P

2010-03-29 @ 10:51:00
URL: http://mrj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0