teenagelife

Idag har jag känt att jag inte riktigt har haft alla tonårshormoner i stallet. Allt har känts jobbigt, ångesten har trängt sig på och skolan kan stoppa upp något hårt och hårigt. Jag har mest känt för att ligga i fosterställning och trycka i mig kakor. Även fasat att acnen skulle festa loss i mitt face. Men så ramlar jag in på en sida och läser något roligt och plötsligt älskar jag mitt liv, spyr upp kakorna och går och duschar. Jag ska snart gå in i mitt sista år som tonåring. Ett sista år med min vän, manodepressiviteten...

Så jag vill utbringa en skål. Skål!


play my song

Jag dör lite inombords varje gång jag ser ett djbås, en dj eller någon som spelar synth. Jag blir typ brunstig, hoppar runt och ger ifrån mig massa konstiga ljud. Total djungelmadness. Vad kan man dra för slutasats av detta? Jo, jag dras till människor-med-musik-görar-fingrar.




Fast bara om det är bra musik såklart...


bonne nuit

Nu behöver jag inte ligga i fosterställning och gråta längre. Jag haffade åt mig ett jobb idag. På sistonde har jag känt mer än någonsin att jag måste fixa egen lya snart. Fast jag är nog ingen bra granne. Folk kommer knacka i mina väggar, inte för att de vill in och leka med mig utan för att jag ska hålla käften och sluta sjunga eller sänka musiken. Fast å andra sidan kommer ju de få komma på mina underbara fester jag ska ha. Ingen som lite spontant känner att den vill ha mig som inneboende..?




OMG shoes




Dödsrycket

Jag och sovandet på bussen har en speciell och mycket komplicerad relation. hatkärlek. Skitskönt, MEN jag får alltid det där dödsrycket. Jag är mitt inne i min skönhetssömn och drömmer något fint när det plötsligt rycker till i kroppen & arm+ hand liksom flyger upp i luften och gör ett judohugg, medan huvudet kör ett litet knyck. Pinsamt. Jag har alltid trott att ingen såg det men idag fick jag sanningen kastad i ansiktet. In your face B.



ibland slocknar man lite överallt. Jag ska på arbetsintervju i staden imorgon så då måste man vara pigg!


me and my bf

Min bästis kom hit och för att leka med mig idag. Vi är ju nästan lika gamla. Man märker i alla fall att vi har liknande gener, det bästa hon vet är att dansa till Poker Face. Än en gång lärde jag mig att man ska inte spralla upp de små. Då slutar de aldrig och när det ska bli dags för hemfärd börjar det gråtas eller så ramlar någon. Och VEM kom på strumpbyxorna? Försök få på dom på en 3åring...





kadonk

Är man verkligen helt säker på att hjärtat sitter på vänster sida? För jag misstänker att de kanske mixa runt ingredienserna när jag gjordes. Det bultar och trycker på höger sida och det är säkert något fel. Jag är lite hypokondrisk av mig så nu jag har intalat mig själv att jag har blivit sjuk. Jag vet inte hur lång tid jag har kvar, men vi får vänta och se med spänning helt enkelt. Den här helgen har vart craazzy, men jag tog mig levande ur den. Imorgon blir det besök på Göteborgsoperan där det ska snackas med dem lite... What are your plans?






Birthdaykid






Lovas bilder

Ja, klassens husdjur lilla Maria har blivit stor så vi åkte ner till stora staden och firade henne. Det blev galet. Det blir det alltid när vi esteter går loss. Sticky blev vårt offer. På lördag ska Maria firas igen... (Förlåt att jag trampa sönder din sko Lova...)

hey baby hey baby hey

Jag är helt uppe i varv och mitt face hettar. Det verkar som att jag har en framtid i alla fall. Jag har svarat på massa roliga mail precis och haft en bra dag helt enkelt. Toppen! Så jag ska fira med att dammsuga lite. Ja, jag är lättroad. Funderar på om det blir Sticky imorgon när mitt favoritdjur Maria fyller år. Någon som ska dit och vill leka med oss?


sovjet




Jag orkar inte. Sovjetheten förföljer mig. Fick hem mina tröjor idag, i fel storlek (såklart). Jag hade t.om. snackat med dem och ändrat min beställning. Någon faktura fick jag inte heller med. Är de gratis då? Fast tänk om hon, när hon ändrade min beställning, uppdaterade den igen så det kommer nya imorgon. Plus att jag tänkte beställa om ikväll ifall de hinner ta slut, hehe. Något kommer gå fel i alla fall...karma? Jag behöver något lugnande...


in 3D across your TV




Jag älskar Alice i underlivslandet. Är nästan helt säker på att det var min kusin som spelade huvudrollen, men har inte snackat med henne än. Om ni inte sett den, gör det. Nu. idag. Imorgon. Annars känns allt väldigt sovjet just nu. Jag frågar mig själv nästan varje dag "Är det sovjet vi bor i eller"? Börjar snart tro det.
Kan ni inte berätta något roligt?


Snart...

Denna, bl.a. kan man köpa på H&M den 22 april. Då släpps nämnligen de vinnande tröjorna som tävlade i Black Books och H&M tävling. Ni kan kolla in alla HÄR!


Detta var min favorit...


Egentligen ska man inte blogga om sånthär. För då kommer alla i hela Falulandet köpa dem.
Men det gör inget.



lets keep on...




Igår slagga jag i den stora mysiga gamla lägenheten, där den lilla nya familjen har slått sig ner. Snackar om äldsta syrran. Alltid lika roligt att vara där. Jag har bara hunnit slänga i mig en tårta och nu ska jag snart dra iväg igen. Vart då? tänker ni... Jo, det ska jag tala om. Det ska bli Alice i under-livet-landet kväll för mig. Plus kanske lite alkohol i blodet. Är ni pepp? Jag är alltid pepp.


Stuff




take a chance you stupid....

Hallå i stugorna. Förlåt att jag är så seg på att svara på alla kommentarer men har typ inte hunnit sitta här vid min kära dator. Jag fick inga tomater eller apelsiner kastade på mig på föreställningen så antar att den gick rätt bra. Måste säga att jag har en sådan fruktansvärt grym klass i musiken. Äckligt bra var dom. Kände mig som en stolt förälder.

Jag har precis panikköpt saker över internet. Hatar att handla online. Blir liksom som en gammal pensionär. Gör jag rätt nu? Vart ska man trycka? Tänk om det inte kommer fram? hehe..men det ordnar sig nog. Nu ska jag tvätta lite tror jag...Hur har ni haft det?


00:39

Ame tja! Nattbloggar igen. Imorgon har jag en föreställning på G. Eller nästan i alla fall. Ska köra några scener ur vår kommande pjäs på en välgörenhetsgrej. Jag vet bara inte vad jag ska ha på mig. Får skita i karaktärkläderna och köra på något eget. Det funkar ju det med. Men det är alltid bättre som skådespelare att inte ha sina egna kläder på sig. Man vill ju "klä på sig" den man ska vara och gå in i människan. Wish me luck! och sov gott.



Veckan innan skolan började körde vi igång anti-rehab resan. Sov inte mycket. La sig inte nykter en enda gång.
Nej, det var billig dricka och stek som gällde... mycket vackert. Första dagen blev vi utskällda av receptionisterna.
men vi skrattade och tog kort på dom. Förlåt.


don't you be a traffic light

Som den same som jag är gick jag ut på en liten promenad. Stannade och tog ett kort på mig själv för att sedan halka och ramla i en snödriva och hata allt som har med snö, is och vinter att göra. Jag borde egentligen gå och lägga mig, men jag gör samma sak varje kväll, drar mig lite för att gå & sova. Det är så tråkigt. Vet ni att man sover 1/3 av sitt liv? Jag har alltså sovit bort 6 år! Rätt saftigt.

Jag tänkte ialla fall tipsa om en lite blogg jag tycker om, jag vet att många av er redan läser den... men ändå. Jag snackar om Cimons blogg. Jag räknar varje dag tills studebidraget kommer. Då blir jag som en kalv på grönbete igen.


mondaymorning

En än gång vaknade jag alldeles för sent och missade bussen och allt. Jag är rätt bra på det här. T.om. utvecklat nåon slags teknik kring det. Kan ni också känna ibland att ni liksom inte litar riktigt på era sinnen? Om jag t.ex. vaknar tio i 8, kan jag tänka. Hmm.. 07:50? är det då bussen går eller är det en annan timma? Är jag för trött för att tänka? Blandar jag ihop timmarna nu? Det är en liten inblick i mitt huvdet klockan 10 i 8 en helt vanlig måndagsmorgon.



Om Tobias själv får välja. vilket han såklart får. och gör. So shut up and listen.

Jag har skapat en liten spotifylista. Mycket remixer som får mig att leva partyliv.


HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR

 


11:51

God morgon!
Eftersom jag vart sjuk nu ett tag känns det som att jag har lov. Kommer inte ens på vilken dag det är. Men nu är jag i alla fall antagligen frisk. Kunnat äta för första gången sedan onsdags, toppen! Känner att skolan står ivägen för min utbildning men det är bara 3 månader kvar nu, inte ens det egentligen. Plus att jag har föreställning på onsdag tror jag och jag har inte fixat kläder än, hm...



Langar feta spotifylistan sen!

Telephone feat. Beyoncé - Gagas nya video

 

Videon är en minifilm och en fortsättning på hennes video för paparazzi.
Vad tycker ni? Är den bättre än paparazzi?

haha diggar repliken "I told you, she didn't have a dick".
Butcharna kommer go crazy för den här videon. 

 


that is what you are

Åhh, shit vad jag är uttråkad. Är ännu mer sjuk idag än igår så jag bara går runt och somnar på olika ställen. Kan ingen underhålla mig? Lek med mig! Jag som ville ute och leva livet i staden i helgen men det kommer jag inte kunna om jag inte opererar in en stomipåse och tar med en spyhink. Hett! Men jag har i alla fall denhär som lekkamrat så länge.




Sjuker

Stackars mig. Idag har sjukdommen satt klorna i mig. Jag har sovit och spytt hela dagen, mysigt.
Fast det är faktiskt rätt skönt att spy. haha. Am i right?


Ung & dum

Idag fick jag frysa som en prostituerad när jag tänkte att "oj det är ju över 0 grader ute" så jag tog fram sommarkläderna, tygskor & jeansjacka o rubbet. Jag räknade dock inte med att solen går ner och att tåg kan vara försenade en halvtimma.

En annan lite scary sak är att de där bluffmänniskorna (no-lifers), ringer hela tiden med oskyddat nr och lägger på när man svarar för att man ska bli nyfiken på vem det är som ringer och ringa upp för att  betala 200kr/minuten. Smart affärsidé. Nu ska jag spela hög musik.


HAHA, seriös rakbladreklam - cutta dig med nya "Wrist cutter G"!



Alltså, japanerna.. Här är en liten reklamfilm där de vill visa några nya fina rakblad.
"Let's go stylish with wrist-cutting!"



eeeeeee elephant





Tjabba tjena hallå alla mina vänner, eller cybervänner som det så fint kallas. Jag har en liten fråga.
Om jag skulle ha fest hos mig, hur många av mina läsare skulle komma då?



THEY ARE MINE

Kom bara 10 min efter att de öppnat, ändå fanns det bara 2 kvar och de blev mina, mohaha.
Jag körde en liten segardans och drog vidare. Vilka hann/förlora?


Dan före dopparedan

Svetten börjar rinna och benen de darrar. Nej men imorgon släpps ju gagabiljetterna och jag måste få tag i de jag vill ha. Tror ifs inte att trycket kommer vara så hårt men man vet aldrig. Förra året på gaga köade jag & kryckan typ 12 timmar eller ngt och hamna längst fram, haha. Fett värt. Dock kommer jag ihåg den lilla ungen som stod bakom mig och dansa in med sin knäskålar i mina ben hela tiden så jag liksom ramla framåt. Sen kom jag på att hennes mage var stor så jag tröck ut min röv mot den så att hennes knän inte nådde mina, mohaha.

Ska ni gå?
Här är lite bilder jag tog från konserten på Gröna lund i sommras.




My pictures from the Lady Gaga tour last year!


kareokeparty

This is how i look when i sjunger pinsamma låtar på kareokeparty! haha. Zebran är med också såklart. 
wooooooowohoh there's a party at a rich duuudes hoouuse!




Favorit



Den är inte ny, men den är en av mina favoriter. Även om den inte är så party. Kommer liksom i en annan sinnesstämning.

 


the movies

Idag drog jag och mina två bröder på bio, såg Farsan - skitkul film. Se den!
MEN bakom mig satt det en flock av brunstiga partille johnnys som skrattade, eller skrek, högt med tillgjorda skratt. "ÄEÄEÄHÄEHÄEHHEÄ". Jag ville bara slita av deras toffsar runt benen och strypa dom. Jag förstår inte heller grejen med att prata så högt att man överröstar ljudet från filmen? Eller ännu värre, kommenterar allt som händer.



some days when i wake up, I look like a 12year old kid. Btw, the google translator can't translate. its hilarious.


come on lets do it

hej! jag hittade mig själv idag tror jag. jag var inte så långt borta!

Myt eller sanning?


* Man kan få mask i magen av att äta snö?!
   falskt

* Män kan också amma sina barn?!
  
Sant. (men det krävs rejäl uppumpning för att få igång det.)

* En tand blir upplöst om man lägger det i ett glas coca cola?!
  
Sant. Men det skulle ta ungefär ett år.

* Lady Gaga är en transa?!
   falskt. falskt. falskt.

* Man kan träna upp och förtydliga sina käkben?!
  
Enligt många- sant! Dra ut tungan så långt du kan och titta upp i taket, stramar i käkarna.




RSS 2.0