Hamnhäng






Vaknade den tid jag skulle befinna mig i skolan. Dagen började som den oftast gör här hemma med andra ord. Efter plugget blev det födelsedagskalas hos Ullis. Jag och syster Anna fick mersmak så vi drog ihop en liten picknickkorg bestående av Rosévin, chips och choklad och gick ner till Göteborgsoperan där vi satt tills sena kvällen. Mysfaktor på överbelastningsnivå. Älskar kära Göteborg och livet just nu. Imorgon ska jag på poolparty.

Har läst allt ni skrivit förresten här & på min mail. Jag ska ta det till mig. Thank you my children.


Mina handikapps

Jag är en pojke som har lite lösa skruvar i skallen. Jag fungerar inte normalt. Jag har vissa handikapps som jag lever tillsammans med varje dag. Några av dem är...

Jag kan inte längre lyssna på en bra låt och njuta av de vackra tonerna. Jag måste analysera hur låten är gjord och mixad. Hur har de mixat synthen? Hur mycket reverb är pålagt? Vilka inställningar har de användt sig av.. m.m.

Jag ser en människa med snyggt hår. En frisyr jag själv vill ha. Måste analysera hur han har klippt sig. Vart är det kortast? Hur har de klippt där? Hur är det på andra sidan? Sedan går jag slaviskt  igenom prodceduren i huvudet vilket resulterar i att jag glor på det stackars offret vars frisyr jag blivit besatt av.

En annan jobbig sak är om man verkligen inte får titta på någon. Det kan vara att man inte vill bli sedd av personen eller båda inblandade har någon slags tvist eller något. Men ändå måste jag titta. Om jag verkligen inte får, så måste jag. Jag måste se om den personen tittar. stört. Det värsta är om man sitter så att man ser personen i matsalen i skolan eller något.

Om jag går på vägen och möter en lastbil är jag nästan alltid beredd att kasta mig åt sidan ner i diket. Tänk om människan bakom ratten är påverkad eller psykiskt sjuk och kommer, i sista sekund, mangla ner mig medan han skrattar.



Min pappa brukar säga. Ja, om man inte har så stora problem så får man väl skaffa sig några...

Mors dag

Mamma Sikström. Kvinnan vars mjölk har gett mig näring och stärkt min kropp.

 


Studentbal 2010


På båten med vackra Fanny som blev min baldejt.



Man fick änna skynda att hälla i sig vinet, annars fick man inte påfyllning då och då. Jag gillart.

Angelica och fästmannen Johan.

Bordet åt höger...

Sedan blev det mysigt...

Ana banana och Kryckan.

Hittade Lova på dansgolvet.


Ja det blev en vals i alla fall. En låt, sedan sattes Ke$ha på och alla dog och blev vilda. Var faktiskt skitkul och inte alls riktigt som jag hade tänkt mig. Såklart fanns det ju även de som redan däckade vid kl. 19 och spydde lite överallt. Servetörerna hade öronproppar med för att klara av oss. Stenungsundare är lösaktiga. Jag undrar hur många som blev gravida igår...

Så sjukt. Folk har snackat om denna bal i tre år och nu är den avbockad och gjord, med nöje. Om mindre än en vecka tar jag studenten och jag gör entré i vuxenlivet. Snälla välkomna mig med öppna armar!

Hjälp!



Jag får lite panik på min blogg. Den handlar om allt fast verkligen ingenting. Vill göra en radikal förändring. Hatar den nu och den äckligt fula headern. Vill radera allt. Eller nej, egentligen inte. Så jag frågar er helt enkelt, mina kära vänner. Vad vill ni att jag ska skriva om? Vad vill ni se? Läsa? Något speciellt tema? Alla måste lämna en kommentar annars sårar ni mig i hjärtat.

Barbeque



Jag fick ett indirekt sommarlov idag! Så skönt att jag dööööööööör. Aldrig mer ska jag gå till den skolan. Aldrig mer ska jag äta i matsalen. Aldrig mer ska jag gå på de lökiga toaletterna. Så för att fira det + att syrran skaffat modelljobb blev det grillfest.

new shit



Jag har lika svårt att hålla mig borta från att köpa kläder som en alkoholist har att inte lägga tassarna på en flaska vin. Det ligger i mina gener. Dags att rensa hemma nu. Kan inte stänga mina garderober längre. Älskar dessa solbrillor. Skitsnyggt att ha på sommaren. Speciellt till mitt favoritplagg, en supertunn vitspräcklig skjorta. Jag kommer bli som mina syskon, lägga alla pengar på kläder och sen svälta en månad. Fast det kanske är lite trendigt?

time for take off

Kläderna är på och magen är mätt. Det är dags att bege sig mot staden på G. Ska klippa mig idag. Samma friss antar jag bara lite kortare. Jag har faktiskt bara varit hos en frisör en gång i hela mitt liv - då klippte ragatan fel, fast det blev bra ändå. Har klippt mig själv hela mitt liv fast nu har syster tagit över eftersom hon är grym med saxen. Fluga ska hittas och zebrahörlurar måste införskaffas! Kanske sätter mig och pluggar på något fik med.




KE$HA's nya



DÖÖR med stora bokstäver!

Youth is wasted on the young




Bilder som inspirerar. Vet inte om jag ska skratta eller gråta men sitter här och lyssnar på Frank Sinatra, "Strangers in the night" och shit vad jag älskar den mannen.

 


nightowl

Nu när familjen snarkar under sina täcken är det bara jag och honungsmjölken kvar. Sitter och myser framför Webtv. Grät nästan när jag insåg att jag missat alla andra avenyn avsnitt och nu är de borttagna. Livet går vidare antar jag. Eftersom jag sov på mitt trygga köksgolv förut kommer jag ändå inte kunna somna om jag lägger mig för att nanna nu. Därför ska jag helt enkelt sitta här och bara andas in det sista av dagen. Studenten om 1,5 vecka. Sjukt. Ska jag verkligen lämna kardborrebandsskorna och pokemonkorten på hyllan och flytta ut i vuxenlivet? Skrämmande att jag ska släppas ut bland allmänheten som Maria brukar säga. Jag vill ha en öronsnibb här hos mig som jag kan mysa med. Är lite svag för sånna. Förresten, varför är det olagligt för människor att ha sex i en park när djuren parar sig lösaktig lite var som helst?






söndag



Hängde med pelletösen och mussiponken i staden. Vi gick mest runt och sög på saker.

Nu ska jag ägna mig lite åt min nya drog. Koka ägg och lägga på mackan med kaviaaar. ÅH! det vattnas...


Gigantisk spontanfest


Hittade hem till Andrea. Hon borstade håret lika mycket som bruden i "The ring".

Hets.

 Mussi förklarade sin kärlek till djur... Ingen trodde honom. Katten liksom , talk to the hand biaatch!

Det var INTE jucie i juciepaketet. Eller jo, lite.

Jag vet inte riktigt hur, men hem kom vi i alla fall. Vem är du bruden med tandställning och bortnopprade ögonbryn? Who are you? Du finns på min kamera i alla fall. Nu väntar jag på nästa spontanfest och ni som inte var där borde skämmas.


kräjsy

Sjukt galet helt enkelt. Snackar om den gigantiska spontanfesten. Glada göteborgare som festar loss på ett berg. Kan det bli bättre? Ska ladda upp massa bilder senare. Bjuder på en liten dansvideo jag tydligen spelade in när vi mellanlandade hos Andrea för att släcka vår törst. Vi dansar och låtsas att vi är... indiska? Sommaren är här!


vodka and a little bit of music - spotify



Det är lördag idag hörri. Därför langar jag min senaste förfestlista. PRESS MY BUTTON! PRESS MY BUTTON! PRESS MY BUTTON! PRESS MY BUTTON! PRESS MY BUTTON! PRESS MY BUTTON!

p.s. min mamma tycker den är dålig. d.s.


systrar

Hektisk dag säger jag bara. Efter skolan stack jag till Eklandagatan där jag mötte mina kära systrar Anna och Ulrika. Vi drog ut på stan och käkade goda pastarätter på Vino bar. Älskar pasta med grädde, kolhydrater liksom! love it. Där satt vi och pimplade i solen. 9 timmar senare kom jag och Ullis hem efter att ha sprungit på stan hela dagen och länsat alla konton vi kom åt. Det är det som vi Sikströmbarn gör bäst, och helst. Kvällen avslutades med en öl och en trasig arm. Nu sitter jag hemma och försjunker i livet med denna tanten. Älskar henne. Vad har ni för planer åt mig imorgon?



finito typ

Mina vänner... det är en fri man ni tittar på nu. En sliten en som har dygnat och skrivit arbeten i flera dagar.
Jag är fri nu. Nästan i alla fall. Hur jag ska fira? Jag ska ta ett bad! Sen ska jag sy om kläder och sova.

Jag ska återkomma inom en snar framtid med något roligare. Just nu känner jag mig bara sunk.
Är det någon som har en gammal cool cykel att sälja till mig förresten?
Och ni (om det nu är några av er) som väldigt ofta ringer mig och är tysta i luren så var inte sånna pussys
utan säg hej istället. Vi kanske kan bli bästisar?






Dom andra

I brist på annat, och eftersom jag drunknar i skolarbete och får gamhals på köpet, kommer lite bilder från min senaste pjäs som nyss spelades. Detta är faktiskt exlusivt "behind the scenes" material. Inte många som får tillgång till det.


Jack och Bea

Älskar att vi, när vi är uttråkade, har massagetåg eller klämmer finnar och pormaskar på varandra. Äkta gemenskap.


i can hear the hallelujah choirs

Jag är så manodepressiv att jag nästan skäms över det. Hatade allt igår. Idag älskar jag allt. Älskar att plugga och skriva tiotalssidiga långa arbeten samt leka med svåra ord, vars bekantskap känns lika främmande som en ört i öst.. Imorgon ska jag sätta mig längst fram i klassrummet, räcka upp handen på varje fråga och kläcka ur mig "fröken, finns det möjligtvis några extrauppgifter jag kan förgylla mitt vardagliga ack så icke intellektuellt stimulerande tonårsliv med?" och lägga huvudet på sne. Livet är ljuvligt och jag har huvudrollen i mitt liv. Det enda som gör mig förbannad just nu är att vi inte har några flingor hemma. Och de flingor som pinsamt nog kan få klassas som just flingor är söndersmulade. Det är nog det värsta man kan göra mot mig och min familj...




ångestdagen

Jag är fast här framför min dator på skolans villkor nu. Måste skriva. 2 och en halv vecka kvar av min gymnasietid ever. Jag har så mycket att göra fram tills på torsdag så kommer få vattenskalle eller något. Måste köpa balkläder + studentkläder denna vecka med. Det hjälper inte att jag lyssnar på min spotifylista "låtar jag vill dö till", ger mig ännu mer ångest. Att typ ha 32kr på sitt konto är inte heller så uppmuntrande. Jag får ångest över allt i mitt liv just nu. Men jag ska ta mig igenom denna prövotid himlen sent mig. Jag ska överleva. Jag har kämpeglöden i mitt blod.


Ta fem män på ballen

Haha! Måste kolla på hela, den sista lackar ur!


@hamsterkvinnan

Hello Hello baby...så var gårdagen ungefär + lite galenhet. Åkte hem till kvinnan med hamster på toan. När jag ser en hamster blir jag 13 igen. Jag måste ta upp den och snoosa på den. Jag vet inte om det ordet finns eller om jag har hittat på det själv. När man snoosar på en hamster trycker man upp den i ansiktet och liksom drar in lukten i näsan-hyperventilerar och pussar på den. Helt normalt!  Fick något som såg ut som mosad manet man pressat ner i ett plastglas - jelloshots. I could get used to this!


Såhär ser Mussi ut när han njuter..

Jag får alltid se någon ny dans någon har kommit på när man går på dessa fester.

Ha! nu var det inte lika kul med shotsen längre...


pernilla went crazy, hennes idoler! OMMMGG!!!

birthdayparty


Detta är min dotter, Amanda. Hon fyllde 3 år idag! Nej, detta är min brorsdotter bebisen. Hennes mamma fyllde år idag så det var kalas och ståhej i samhället här. Tyvärr knäppte jag inte så mkt kort för det lilla monstret på bild målade hela mitt ansikte med klibbigt läppglans. hej då, nu ska jag gå!

Tonight I was dancing






Kände att det var dags att träna idag. Ut och dansa. Alla vet ju att man måste dricka mycket när man tränar med, eftersom man svettas så mycket och kroppen förlorar mycket vätska. Ifs blir jag inte så svettig. Ikväll var även en lugn kväll för mig. Trevligt var det i alla fall, FÖRUTOM hallonvodkan på mina nya vita skor. Ville lägga mig ner på dansgolvet och bli ihjältrampad.


PARTY


same pose, same boy, different age

Det blev inget stockholm för mig. Men kanske åker till ett minst lika exotiskt och svettframkallande ställe... Vart tänker ni? och ni kan fortsätta att suga på den karamellen tills den har blivit upplöst av ert giftiga saliv i era små giriga munnar. Jag och Lady Gaga är sååå lika. Ingen av oss har några pengar så det ska jag fira ikväll. Min radar är just nu inställd på döende pensionär och snuskigt rik. Lördagsgodis ju!


lägg märke till att jag gör "tss, buurn" märket med lilla pekisen.

För att man skulle få duscha mig när jag var liten var man tvungen att ge mig en klubba, kaka eller en ny leksak.
Jag var Bossy-kid!


I GOT A ROCKET


Green House i New York. Värsta bästa klubben. Löv i taket och love i sinnet. Där trivs man.
Funtar på att dra till Stockholm i morgon. 396 SEK. Sista minuten med SAS. Då kan man faktiskt inte tänka på miljön. Vad säger ni?

get out of my head





Jag kan sitta och stirra på kort med människor i flera timmar. Normalt? Regnet bara öser ner och förstör min dag mer och mer. Har inte planerat kvällen fullt ut än, men vad ska ni hitta på?

mitt i natten

Klockan är långt över läggdags denna tisdagskväll, men jag kan inte sova. Så jag vänder mig hit istället - till min bästa vän, bloggen. Nu lyssnar jag på min västerbrolåt och blir sentimental som jag blir på natta om jag låter tankarna rinna på. Jag älskar västerbron, den är vacker och jag ska vandra på den och filosofera. När man är nere vill man vara nere, man vill att det ska rispas och rivas i lilla hjärtat.

Jag ska läsa de miljontals bloggar jag har bland favoriterna nu och sen ska jag sova igen. Imorgon ska bli en rolig dag har jag bestämt. God natt, glöm mig inte!


me and my löver



Idag har jag och midi älskat, då blir det vackert kan jag säga er! Det bästa av allt är nog att jag går på helg nu. Och den som kan lägga ihop ett och två förstår att det antagligen innebär party imorgon. Massa roliga saker som händer i Lilla London ju!


Vad väntar i skattkistan denna gången?

Nu sitter jag här hemma och undrar lite spontant, varför vill människan så gärna se den där andra speciella människan naken och dess "livsgörarmaskin". Jag menar man vet ju redan vad som väntar där nere i lustgården. Det är ingen Bingolotto-färgfemma där inte, nej utan antingen ett korvbröd eller en banan. Varför är det egentligen upphetsande att se en krokig stång eller ett sladdrigt pitabröd? Hade det inte varit roligare om det var lite variation? så att man kan få höra och säga "Nämen, oj är din blå?" eller "vad konstigt att den är formad som en fyrkant". Samma sak gäller bajs ju. Tänk om bajset luktade hallon eller godis när man tömmde ändtarmen, då hade det varit såå mycket roligare att bajsa. Human nature.


I så fall hade det blivit julafton mycket oftare, liksom vad väntar hos alla dessa? Vad ska man få se? Vad ska man få höra? och vad ska man få göra?

Britneys version av "telephone"

Om du inte redan visste det så skapade producenten Darkchild låten "telephone" åt Britney Spears till Blackoutalbumet 2007, men de ville inte ha den så man gjorde om den till Gaga.

Detta är Britneys version (demo) som precis läckte, det är konfirmerat att det är hon även om låten är BRUTALT autotunad.
(ett program där man redigerar och pitchar rösten)


Lady Gaga weekend

Så utomordentligt unnnderrbaaar helg! Jag och kryckan hann med tåget som tog oss till huvudstaden. Vi underhöll faktiskt passagerarna i mjölktåget och jag tror alla blev lika häpna som jag när jag kom på att den fula ankungen faktiskt inte var en anka. (Har alltid undrat hur en anka kunde bli svan plötsligt) Men det var inte det jag skulle snacka om nu. Vi åkte till Andreas på söder som vi med omsorg hade valt ut som vårt våldgästsoffer. Efter en sovmorgon/eftermiddag pallrade vi oss bort mot globen för att göra som (vad jag trodde) alla 97:or skulle göra, köa till tanta. Men vi drog ned medelåldern brutalt. Gaga var så grym att jag inte riktigt visste vart jag skulle göra av mig själv. Detta var typ en helig upplevelse. Kände mig som 14 igen. Sedan mötte vi upp andra lekkamrater och festade till det.


Jag och kryckisen i kön.














MINA FOTON

Tog sjuuuukt mycket bilder! Stod längst fram och fann gemenskap med alla själar bredvid mig. Varning för pinsamt: Men, hon såg mig faktiskt. Jag gjorde tecknet åt henne & hon svarade. haha. Hon älskar mig! Det som vi har är äkta. Äkta vara!

Hej då! Hörs på lördag!

Om en stund ska jag sätta mig på tåget mot Stockholm. Gagaweekend ju! Håller på att packa nu. Hatar att packa. Hur gör man? Tar alltid för mycket och glömmer det viktigaste. Skulle inte förvåna mig om jag glömmer konsertbiljetterna. Ses vi där? Säg hej om ni ser mig eller rädda mig om jag blir ihjälklämd!


kommer inte att kunna uppdatera förrens på lördag. tobie ska på äventyr!

(o)nödigt vetande om mig

1. Jag hatar den låten "Oh I wish I was a punkrocker with..." liksom, jaha? Bli det då. Vad är problemet?

2. Jag kan inte sova när det är fullmåne ute. Tror det har med tidvattnet i magen att göra.

3. Jag litar inte på katter.

4. Jag har allid varit lite rädd för lastbilar, tror alltid att det ska sitta ett pysko bakom ratten som i sista sekund kommer tvärsvänga och köra över mig.

5. Jag måste alltid kolla utanför duschdraperiet om det står någon där med kniv. he.




Bjussar på nattmackan...





Nu blir det spikmatta, blåbärsdricka och sängen. God natt!

Vernissage

Min lilla ponny, eller Anna som hon också kallas, hade en liten vernissage idag där hon visade upp hennes senaste konstverk. Känner mig som en stolt förälder när jag vandrar runt och beskådar allt som kvinnan har skapat. Det känns inuti mitt lilla hamsterhjärta. Men det bästa var ändå hennes leranimationfilm som jag kommer lägga upp här på bloggen sen. Efter minglandet drog vi vidare till några kompisar som hade konsert. I Stenungsund är vi konstnärliga.



Göteborg i mitt hjärta

Saluhallen kan ta och slänga sitt feta vita ass i väggen. Magasinsgatan är ju Göteborgs köttmarknad. Helt sjukt att varenda människa man går förbi där ger än nackspärr. varför? Jo, för varenda homosapien har "vända-sig-om-och-glo-faktorn". Alltså att de är dödligt snygga. Precis som invandrarna har sökt sig till varandra i Bergsjön har 10poängarna funnit gemenskap på just den lilla gatan. Som om det inte vore tillräckligt finns även de bästa affärerna där + billigaste vinet (fast bara ibland). Heaven on earth.




La première

Puuh. Kom hem jättesent igår. Det var premiäreför "Dom andra" och det gick faktiskt vägen. Lite missar här och där och en av mina motspelare tappade bort sig men med improvisation går allt. Jag gillar denna atmosfären, man har stått på den där scenen och lekt denna lek så många gånger nu så man vet vad som ska göras och hur det kommer bli. Var inte lika nervös som jag brukar. Nu kör vi denna i en vecka innan vi begraver den och går vidare, min sista pjäs här... Skulle egentligen gått på Casting igår, men kände inte att det var min grej. Jag väntar fortfarande på den där...syrliga, hårda men ack så söta karamellen. gimme.

Nu ska jag dra ner till den stora staden.





SÖKER HJÄLP!

Okej. Jag vet inte om detta är brutalt eller genialt - båda antagligen. Det är såhär att jag och Kryckis ska upp till Stockholm på torsdagkväll (23:00 anländer vi) och vi har inte riktigt bestämt vart vi ska vila våra trötta kroppar någonstans. Därför tänkte jag höra med er, kära vänner, om det finns någon som skulle kunna tänka sig att låna ut två sängplatser till två göteborgare 2 nätter. Fredagkväll ska vi på gagan och det kan bli lite sent. Låter det inte som en underbar idé?  Jag och kryckis är två snälla pojkar som aldrig ställer till med hyss. Vi kanske blir bästa vänner för alltid och min blivande lägenhet kan också bli din blivande när-jag-är-i-gbg-och-har-roligt-och-vill-sova-någonstans-lägenhet! Lämna en liten kommentar, skriv till moi på facebook eller skicka ett litet mail till [email protected]. Att träffa folk via bloggar är såå 2010! :)


Valborg

Det här med "omg, det är valborg! festa festa"! är så överskattat - och jag älskar det. Vi åkte 6st förväntasfulla ungdomar till Annas partysommarstuga. Det blev grillning, galna leker och party. Tyvärr dog mitt batterie så det hann inte bli så mkt bilder.



man mår som man förtjänar...


RSS 2.0