CUBASE

Sitter här och käkar pizza & tittar på London Live på svtplay. Jag verkligen älskar att alla bra program finns på internet nu, så att man kan se dem när man vill. Förövrigt har jag av någon konstig anledning varit sjuukt pepp idag. Vi fick biljetterna till teatern vi ska se på fredag, "Gangs of Gothenburg", har någon sett den? Vi i dramagruppen ska dit och efter det ska vi antagligen ut någonstans i stan. Kul att dra ut i natten med vänner man aldrig annars är ute med. På lördag blir det nya äventyr. Jag läääängtaar! Ska ni ut någonstans i gbg i helgen? Vi kanske springer på varandra... glöm inte säga hej!

Ett litet tips, alla ni som sitter och träglar och gör musik i programmet Cubase. vet ni att det finns en handbok till det programmet? Den är faktiskt riktigt bra, om man har problem med någonting är det bara att söka upp det och finna svaret där eller så läser man olika avsnitt och får massa tips & ideer där. Boken kom ut 2005 men även om man har ett nyare/äldre Cubase så funkar boken ändå. Vissa saker kanske ser lite annorlunda ut, men man fattar ändå hur man ska göra.



Kommentarer
Postat av: Jakob Andersson

Svar: Hahaha, här var vi lite ego med tipsningen! ;)

2009-11-18 @ 22:01:46
URL: http://detvarmindag.blogg.se/
Postat av: marie

vart finns boken?

2009-11-18 @ 22:02:23
URL: http://mosbeck.blogg.se/
Postat av: tobias svarar:

Marie: Du kan gå in på www.pagina.se och söka på cubase till höger så kommer den upp. Borde finnas att köpa i någonmusikaffär eller ngt, typ jam på järntorget kanske :)

2009-11-18 @ 22:09:29
URL: http://tobiaswashere.blogg.se/
Postat av: natalia

Söt bild (:

2009-11-25 @ 18:36:57
URL: http://mamasitaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0