3


Vi klarade inte av Hostelfrukosten (plus att vi ville sova längre) så mornarna började med att vi drog till Tesco för att köpa med oss lite frukost som vi åt i Hyde Park. Vårt Hostel låg alldeles bredvid. Jag älskar deras matbutiker. Massa bakelser och chokladdryck och chips till frukost. Inte så nyttigt med andra ord. Men äsch, det kompenserar vi för nu. De äckliga duvorna kunde man i alla fall inte komma undan. Speciellt äckliga var de som såg ut som att de hade vax i fjädrarna. Skabbiga med stirrande gula ögon hade de också. Trodde de skulle picka sönder min skalle så att hjärnvätskan skulle rinna ut.

Varje dag(!) innan vi drog ut blev de förkrök i Hyde Park. Saknar det nu. KOKO var ett assnyggt ställe. Det såg ut som en gammal opera som de gjort om till nattklubb. Billigt var det också. Tack du som lånade ut ditt studentkort så att jag kom in mycket billigare!

Btw, ingen kan läsa legitimation eller passuppgifter. Sifferordningen på personnummret står i en annan ordning där. Att man är född 91 och inte 1991 är alldes för förvirrande för att de ska kunna räkna ut det själva. Därför fick de kalla på förstärkning för att kunna lösa problemet och komma på hur gammal man var, speciellt i matbutikerna.Kommentarer
Postat av: emma

härliga bilder :)

2010-06-21 @ 01:44:01
URL: http://emzgoesmusic.blogg.se/
Postat av: Elin

sweet låter det! åh förkrök i en park.. btw behövde ni visa leg? ni såg säkert små ut ;) haha

2010-06-21 @ 03:09:28
URL: http://peejan.blogg.se/
Postat av: Mattias Abulu

primark <3 hahahah

2010-06-21 @ 18:53:11
URL: http://mattiasabulu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0