Wake up callJag har alltid väldigt lätt för att bli inspirerad av saker och ting. Något jag hör, något jag ser på TV eller bara någon idé jag får för mig. Detta har hänt igen. Jag har fått ett wake up call. Vet inte om dess betydelse kommer vara lika stark imorgon, men denna gång tror jag faktiskt det. När detta inträffar vill jag förändra allt. Hela livets matta ska ut och dammas av, sedan ska den dammsugas för säkerhets skull för att till sist tvättas ren och lukta gott. Först då har jag börjat mitt nya liv. Det känns som att jag har fastnat lite i livets rulltrappa. Försöker ta steget av men mitt skosnöre har liksom fastnat där trappan åker under marken igen. Jag får den där paniken att jag måste ta mig någonstans i livet. Rädd för att bli fast här. Det hjälper inte att se folk i sin omgivning och i samma årskull flyta iväg på de små barkbåtar de täljt ihop. Det fungerar både som en ångestboost och en fackla i röven. Varför ska jag ta jobb i en liten klaustrofobisk klädaffär när man kan dra till New York och plugga? Vill hoppa även om jag inte är säker på att bassängen nedan är fylld med vatten. Det är ju meningen att denna tid i livet jag befinner mig i nu ska vara den bästa. Ibland måste man våga chansa. Nej, inte ibland- utan Alltid. Jag har fått höra att jag inte får vara en nejsägare i livet. Det är nog sant. Det värsta som kan hända är att tiden går och att jag missar den där bussen som är till för bara mig och ingen annan.

Det känns som att jag mest skriver sådana här små texter nu för tiden. För det är saker som dessa som tar fokus i mitt liv just nu, precis som hos många andra som snart ska lämna boet, och det är ju trots allt mitt liv jag skriver om som ni får vara med och följa.


Kommentarer
Postat av: Banck

Kör på! jag vill med till New York :)

2010-06-30 @ 07:21:13
URL: http://jesperbanck.wordpress.com/
Postat av: Daniel Johansson

det tar fan en och en halv timme, om inte mer, för mig att ta mig till närmsta sushi-bar, haha. Så får bli någon annan gång.

2010-06-30 @ 16:37:07
URL: http://divajohansson.blogg.se/
Postat av: Daniel Johansson

sexig btw, haha

2010-06-30 @ 16:40:43
URL: http://divajohansson.blogg.se/
Postat av: Chris

Gör det du brinner för; det är så man lyckas ;)

2010-07-01 @ 08:53:12
URL: http://konichiwakanye.blogg.se/
Postat av: dusko.s

I understand you completely. Du är inte ensam. Hehe, men de där småtexterna är riktigt bra att skriva emellanåt, så man skakar loss sig dem tankarna ibland. P.S. Jag får också hjärnsläpp väldigt ofta & ser på det precis som du gör. ;)

2010-07-03 @ 12:11:24
URL: http://duskoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0