Cupcake STHLM


Häromdagen när vi sprang förbi Cupcake STHLM kände vi att det var dags att give it a try, och shit vilka goda Cupcakes de gör. Sen att de har valt lite udda namn till sina skapelser som, "Michelle Obama" är en annan femma. Om ni vill besöka detta omtalade Café, som enbart säljer Cupcakes ska ni gå till St Eriksgatan 83 i Stockholm så fikar vi där!


Blog Awards


Den rosa mattan.

Känns det inte lite boyband?

Kvällens vinnare!


Efter Wijks två vinster var vi såklart tvunga att fira, så då blev det fram med champagnen!


Bilder: Privata, Wijk och My.


Blog Awards 1.Så! Nu är jag hemma igen efter denna galna helg. Planet tog mig lugnt och försiktigt hem och denna gång slapp jag springa som en stucken gris för att hinna med hemresan. Igår var det Blog Awards. Det var riktigt kul att träffa allt folk och känna av stämningen, men emellanåt var det faktiskt lite segt. Så kul att Andreas vann både "Årets Nykomling" och "Årets modeblogg", det förtjänade han! Efteråt gick vi och firade hans vinster! Här kommer en bild från My's blogg. Kika in imorgon för då kommer jag att berätta mer och bjuda på massa bilder.

kaffeverket

Idag blev det lunch på Kaffeverket och shopping på The Local Firm. Brallor för 300 SEK. Smiter åt skitbra kring skinkan. Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer. Vi får se? Vad ska ni hitta på, och framförallt - Vilka kommer jag att träffa på Blog Awards imorgon?


På tågetNu sitter jag på tåget som ska ta mig till vår huvudstad. Alltid när jag åker tåg så somnar jag hela tiden i små omgångar, vilket borde vara skönt, men för min del så börjar jag kallsvettas när jag vaknar och känner mig förvirrad. Otäckt! Mitt internet hackar och är assegt. Nej, jag tror att jag ska sova en liten stund. Natti!

criminal Intentjacka -  beyond retro.

Nu ligger jag halvnaken på mitt golv och pumpar sönder mina högtalare med Robyns senaste platta, medan jag slänger på och av mig kläder. Imorgon åker jag till Stockholm och tänkte att jag inte skulle behöva släpa på så mycket grejer fram och tillbaka. Ni som bor i huvudstaden, vart ska man fynda egentligen? Vart ska man handla? Dränk mig i tips!

au natural
Jag såg att många hade önskat att jag ska blogga mer om kläder och stil, och javisst kan jag göra det! Varsågod. Idag har jag sett ut såhär. Beige, grå, brunt och ljust! Jag borde vara ledig oftare för shit vad jag har hunnit med saker idag och jag har blivit dränkt i inspiration. Jag behöver det nu. Imorgon är det back to work för min del och eventuellt lite roligheter på kvällen. Åh, kdet är så mycket roligt som händer framöver. Kan inte vänta, jag har världens sämsta tålamod!

sommarflashbacks


Åhå, nu drömmer jag mig tillbaka till sommaren igen, precis när den sprungit ut genom dörren. Men istället för att fortsätta tänka bakåt ska denna dag istället handla om framtiden. Idag ska jag söka in till de skolor och utbildningar jag har haft siktet på ett tag. Ska främst söka i Stockholm eftersom det är dit upp jag vill. Vad tror ni att jag ska plugga? Göteborg är underbart, men jag kan den här staden nu. Den är som en film jag har sett hundra gånger. Nu vill jag se en ny, en riktig rysare!

Äkta sommar för mig är skåne, gröna oändliga ängar och åkrar och en rak plan väg med tusentals pilträd uppradade längs kanterna. Där ska man cykla under kvällssolen. Skulle inte skada om man dessutom lyssnade på denna låt.

FULT eller FAGERT?

Jag lider av sjukdomen, "vaje gång jag hittar ett lite annorlunda plagg måste jag köpa det". Halva min garderob består av konstiga avlånga väskor, röda 80-tals skinnjackor, specialdesignade tröjor och annat konstigt. I min garderob finns även dessa gamla byxor från Weekday som jag inte kan bestämma ifall de är fula eller helt ok. Vad säger ni? Hjälp mig nu!


cats and dogs

Nej, nu har man suttit ute för sista gången tyvärr det här året. Nu för tiden regnar det katter och hundar i Göteborg och hösten har kommit! Man kanske ska köpa sig ett par gummistövlar, det är nästan lite fulsnyggt! Jag strosar runt i staden och letar efter höstkläder att köpa, men jag hittar inget. Eller man hittar massor, men inget wow. I helgen blir det Stockholm så vi får hoppas på bättre lycka då. Ska någon här på Blog awards?

iphone 4Åh! Äntligen har jag bytt ut min tegelsten från tidigt förra decenniet. Hur kunde jag leva som jag gjort? Igår jag gick in och köpte mig en iphone 4. En helt ny värld öppnas för mig. Nu har jag brutalt brottom till arbetet, så vi ses senare. Jag bara går och väntar på att jag ska byta bloggsida, så att jag kan börja om och kicka some ass. Denna blogg är som ett pappar jag har målat en teckning på och inte riktigt är nöjd, så att jag känner mig tvungen att knyckla ihop pappret, slänga set i soptunnan och börja på en ny! Ha en bra dag!

150910
Jag strosade runt med Syster Ulrika i staden. Jag älskar när det sätts upp små marknader och loppisar som man kan gå runt bland och hitta små fynd. Ännu mer gillar jag när amatör/oupptäckta designers säljer sina kläder och gör reklam för sig själva, eftersom de ofta har en lite annan typ av stil och kommer med något nytt. Idag finns det inte längre något som heter udda och speciellt. Dagens mode, samt musik, är att vara just udda och att ha ett personligt sätt att uttrycka sig på, vilket kan vara kul eftersom det inte finns något "rätt och fel" i ett sådant samhälle, bara annorlunda. Tack vare detta har dagens mode/stil bloggar kunnat få det genombrott de fått, de går hand i hand. Om man tittar tillbaka på de senaste åren har det år för år gått mot ett mer banbrytande och extremt håll. Vi är inne i en sådan period nu och jag tror allt den kommer hålla i sig ett bra tag till. Extremt + eget personligt uttryck + vintage = idag.

skansen

Man kan säga att jag hade en kortfri helg i Stockholm, förutom sista dagen. Kvällen innan satt vi på ett uteställe och lite spontan kände att, "vi måste se snake eats hippo" på youtube. Vi blev så fruktansvärt inspirerade att vi bestämde reptildag på skansen dagen efter. Mitt hjärta är otroligt svagt för små håriga djur som ser ut/är gnagare så endast dem fastnade i min kamera. Det ska också tilläggas att jag denna dagen klappade en orm och smekte en hårig stor spindel på hans ben. Den var gosig!

islands
Snart åker jag dit där vi människor nästan spenderar all vår tid. Där vi lägger ner all vår energi och där vi utför de sysslor som ger oss möjlighet att leva. Arbetet såklart. Jag älskar att börja jobba tidiga mornar. Hasa ner sig i ett bussäte, åka igenom staden och bara titta när en hel stad vaknar till liv och allt sätts i rörelse.

jacket
Idag efter jobbet kände jag att jag ville muntra upp mig själv. Det resulterade i att jag kom hem med två vintage jackor. Älskar dem! Denna jacka kan jag även änvända i vinter eftersom den är väldigt tjock och varm. Vintage Diesel it is. Köpt på Ragtime.

Angående inlägget nedan, så är det inte Stockholm jag ska flytta till nu, utan en egen lägenhet i Göteborg. Huvudstaden får vänta ett par månader.


Tillbaka till verklighetenNu är jag tillbaka i mitt kära rum igen. Jag har befunnit mig i Stockholm i några dagar nu. Som några kanske vet har jag löjligt lätt för att bli inspirerad av saker och ting och nu sitter jag här med så mycket planer och ideér. Det är nyttigt för mig att åka iväg ibland och gå på andra vägar för att få perspektiv och komma på vilka typer av vägar jag föredrar att gå på, alltså vad jag vill göra. Nu vet jag vad jag vill plugga, och jag har dessutom kommit på att det är Stockholm som är min stad. Jag vet att jag kommer komma dit någon gång i livet, så därför kan jag lika gärna åka nu. Varför vänta och trampa vatten? Livet är en enda stor tågstation. Ibland finns det ingen tavla med avgående tåg, utan man får helt enkelt bara kliva på, välja ett bekvämt säte med fönsterplats och sätta sig ner - så märker man vart man hamnar. Gillar man det inte kan man alltid hoppa av och åka tillbaka. Två plus till, jag har fått lägenhet och Kelis spelar 12 Oktober på Berns. Skål. Nu kör vi!

New in Town

Jag sitter i en annan stad nu. I ett annat hus. Snart ska jag hoppa i mina kläder och springa ut i andra affärer på andra gator. Spännande. Försökte fixa bilder, men det gick inte. Kommer tillbaka om ett par dagar. Vet ni vart jag är? Gissa...

Jag vet att min uppdatering och blogg är misshandlad just nu, men snart kommer ni få ett skadestånd.

one and only thrillLivet är allt bra konstigt ibland. Tycker ni inte det? Jag slutar aldrig att förvånas. Men det kanske är bra? Det är trots allt alla våra olika historier som tillsammans blir den fulländande och färdigskrivna boken. Din egen bok, som du kan titta tillbaka i och minnas. När allt som hela tiden funnits framför ens ögon klarnar och man vet vad man vill, blir allt så mycket enklare, även om det inte alls behöver betyda att det är enkelt. För du kommer inte alltid ha kontroll över dina berättelser. Vissa historier kan bara bli färdigskrivna av andra. Ibland ligger kapitlets sista rader och väntar på någon annans läppar.PUSH


Så, nu är jag hemma igen efter denna långhelg. I fredagsskväll anslöt sig Andreas till oss hungriga göteborgare. Vi åkte alla hem till Pernilla som bjöd på festligheter. Lite roligt att 70& av alla hade jeansskjorta eller blå kläder på sig. När vi kände oss mogna och orädda för att möta nattlivet drog vi ner till Avenyn, till Push som blev vårt offer.

Hela lördagen och söndagen spenderade jag på jobbet. De första de sa när jag började arbeta där i sommras var, "Bara så att du vet, så kommer du gå upp massa i vikt här och bli tjock. Så är det bara". Därför ska jag nu laga till en god, nyttig och hälsosam middag till mig själv. Ja, i min familj äter vi sent.

second handJag har slått till igen i min favoritaffär - Emmaus. Jag hittar verkligen saker varje gång jag går in där. Åk dit! De får in nya grejer varje dag. Ligger på prinsgatan, mellan järntorget och linné. Sedan blev det såklart även lite suhsi. Vad trodde ni?

SPOTIFY THISthis!

RSS 2.0